İrem Derici ve oyuncu Barış Murat Yağcı'nın Fethiye'de birlikte görüldüğü iddia edildi. İrem Derici 30 yaşında aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Barış Murat Yağcı ise 26 yaşında.

İrem Derici geçen günlerde 'Yeni bir aşka hazır mısınız?' sorusuna 'Hazırım, aşk yaşamak istiyorum' şeklinde cevap vermişti. Öte yandan Barış Murat Yağcı da daha önce verdiği bir röportajda '1.80'den kısa bir kızla asla birlikte olmam' demişti. İrem Derici'nin boyu 1,67.

Peki Barış Murat yağcı kimdir? İşte detaylar...


BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?


1991 doğumlu Barış Murat Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü'nde öğrencilik hayatını sürdürüyor. Günümüzde kariyerini oyuncu olarak sürdüren Barış Murat Yağcı geçmişte profesyonel olarak Basketbol ile ilgilendi, 10 yıl kadar ülkemizin en iyi takımlarından Efes Pilsen kadrosunda yer aldı ancak yaşadığı sakatlık sonucu basketbol kariyerin sonlandırmak zorunda kaldı.

Onun dışında atletizm, voleybol, yüzme ve masa tenisi gibi bir çok spor dalı ile uğraşan Barış Murat Yağcı fiziği ve yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Yurt içi ve Yurt dışında profesyonel olarak modellikte yapan Barış Murat Yağcı ilk oyunculuk deneyimini Kocamın Ailesi isimli dizi ile gerçekleştirdi ardından Kiralık Aşk dizisinde Eymen ve son olarak Şevkat Yerimdar isimli dizide rol aldı.

Özellikle Kiralık Aşk dizisinin yurt dışında da yayınlanmasıyla hayran kitlesini yurt dışına kadar taşımayı başardı. Sırbistan'da büyük bir hayran kitlesine sahip. Barış Murat Yağcı aslen İzmir Çeşme Alaçatı'lı.

Ayrıca Barış Murat Yağcı Zac Efron'a da benzetiliyor.

KAYNAK:POSTA