MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Aydın MHP Milletvekili Deniz Depboylu Gaziantep'e çıkarma yaptı. MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, ilçe başkanları, yöneticiler ve kadın kolları yöneticileri, kadın milletvekillerine eşlik etti. Esnafı ziyaret eden kadın milletvekilleri ve partililer, engellilerin sorunlarını dinledi. Hasta ziyaretinin ardından vekiller, Gaziantep Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini'ne geçerek, görme engellilerin yaptığı mozaik çalışmalarını inceledi.
Özel bir hastanede kalp ameliyatı olan Fatma Demir'i ziyaret eden MHP'li heyet, kadın vekiller tüm hastalara acil şifa diledi. Erken Destek Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nde otizmli çocuklarla buluşan kadın vekiller, ailelerinden otizmli çocukların yaşamları ile ilgili bilgi aldı. Gaziantep Bakırcılar Çarşısı esnafı ile de bir araya gelen heyet, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel'i ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret etti. Kadın vekiller son olarak ise Gaziantep MHP İl binasında partililerle buluştu. Partililerin ve STK temsilcilerinin sorularını yanıtlayan vekiller Milliyetçi Hareket Partisi'nin 35 Milletvekilinin çalışmalarını anlattı. Programda konuşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, 'Milliyetçi Hareket Partisine gönül verenler, dün olduğu gibi bugünde bundan sonrada ne pahasına olursa olsun milletin, devletin yanında olduğunu gösterdi. 15 Temmuz gecesinden sonra tüm dünya bunu öğrendi. Ülkücü Hareketin çatısı Milliyetçi Hareket Partisidir. Ülkücülük ancak ve ancak MHP'de olur. Dün bizlere söylenenleri ülkücülere yapılanları biz unutmadık. Unutmadık ancak Devletin bekası Milletin bekası bizim için önceliklidir. Türkiye iç ve dış unsurların kuşatması altındayken bizim kişisel çıkarlarımız veya kavgalarımız önceliğimiz olamaz. Ankara'da 290 bin Ülkücü herkese bir mesaj verdi. Verilen mesajı alanlar aldı' dedi.
Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ise konuşmasında, 'Başbuğ Alparslan Türkeş'in doğumunun 100. yıl dönümünde ülkücü gençler dış mihraklara korku salarken iç mihraklara da gözdağı vermiştir. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz tüm dünyaya ülkücü gençlerin Türkiye'nin teminatı olduğunu gösterdi. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin bastığı yerden gittiği yoldan yürümeye devam edecek ve milletin devletin yanında olacağız. Ay yıldızlı bayrağımız göklerde dalgalanacak ve ülkücü gençlik geleceğimizin teminatı gelecek kuşakları yetiştirecektir. Bugün Gaziantep'te kısa zamanda birçok eli sıkmaya ve kucaklaşmaya çalıştık. Esnafımızın, atanamayan öğretmenlerimizin, memurlarımızın, engelli vatandaşlarımızın, işçimizin sorunlarını dinledik. Biz TBMM'de sizlerin sözcüleri olarak çözüm arayacak ve çalışacağız. Tüm Gazianteplileri sevgiyle kucaklıyorum. Teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.
Partililerin yoğun ilgisi karşısında mutlu olan kadın vekiller Mecliste kadın milletvekili sayısının daha fazla olmasını dilediklerini belirterek, partililerle sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP’nin kadın vekillerinden Gaziantep çıkarması