Terme Belediyesi ve Gaziantep Dernekleri Federasyonu ile birlikte Gaziantep yöresel ürünler ve yemek şenliği düzenleniyor. 8-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikle alakalı Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Başkanı Ahmet Öner, Marmara Bölge Başkanı Adnan Gültekin Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

SİRK GÖSTERİSİ, SIRA GECESİ

Terme Huzur Sokak'ta gerçekleşecek Yöresel Ürünler ve Yemekler Şenliği'nde Gaziantep'in bakırı, el işlemeleri ve yemekleri sergilenecek. Cumartesi ve Pazar günü ise ücretsiz sirk gösterileri ve sıra geceleri yapılacak.

CUMA SAAT 11:00'DE AÇILIYOR

8 Aralık 2017 Cuma günü saat 11:00'de Terme Huzur açılışı yapılacak etkinlikle ilgili açıklama yapan Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, "Terme'nin Gaziantep ile buluşmasını sağlayacağız. Sağladığı desteklerden dolayı Şenol Kul Bey'e teşekkür ederim" dedi.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Etkinliğe tüm Samsunluları davet eden Belediye Başkanı Şenol Kul, "Festivallerin amacı biraraya gelmek, birlik olmak, kaynaşmak ve dayanışmaktır. Bu gibi etkinlikler Termemiz için de çok önemli. Gaziantep'i buraya getireceğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. 5 günlük sürede devam edecek şenlik, Termeli vatandaşlarımıza değişik lezzetleri sunacak ve tanıtacak. Bizler Terme'nin bu tür etkinliklere evsahipliği yapmasından son derece mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte bu güzellikleri daha da artırmak üzere çalışacağız" diye konuştu.