HARİKA ORTAM

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) bünyesinde yer alan judo, okçuluk, tekvando ve atletizm branşlarındaki sporcular ve antrenörlerle tanışma ve moral yemeğinde buluştu. TOHM'daki mevcut durumu değerlendirerek geleceğe dair planlamalar hakkında bilgiler alan Karayılmaz, "Burada gerçekten harika bir ortam var. Sporun zirveye taşınabilmesi adına birçok etmenin altyapısının oluşturulması, beni çok mutlu etti. Sporcularımıza düşen görev, bu değeri çok iyi anlayarak çalışmalara bu doğrultuda yön vermek. Çok çalışmamız gerekiyor. Ülkemizde sizin yerinizde olmak için çalışan, burada olmanın hayalini kuran binlerce sporcu kardeşimiz var" diye konuştu.

İKİ YÖNLÜ BAŞARI

Karayılmaz, tekvandoda Dünya üçüncüsü Bengisu Yılmaz'ın eğitim hayatında da başarısını sürdürdüğünü belirterek, "Hem akademik anlamda hem de sportif anlamda sürekli kendinizi geliştirerek bayrağı en üst noktaya taşımak için çalışmalısınız. Aramızda bunun çok güzel bir örneği Bengüsu kardeşimiz var. Branşında Dünya üçüncülüğü elde etmenin yanında, eğitim hayatında da bu başarısını sürdürdürek, TEOG sınavında 120 net yaptı. Aramızda bu örneklerin her geçen gün artacağına inancım tam. Bu birlikteliği sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum" dedi.
Judo branşında Avrupa ve Dünya şampiyonlarında derece yapan sporcularla sohbet eden Karayılmaz'a, TOHM antrenörleri tarafından TOHM flaması hediye olarak taktim edildi.