AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Hüseyin Samani, Mustafa Köse ve İbrahim Aydın'ın ilk konukları Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve İlçe yönetim kurulu üyeleri oldu. Birlikte ilk olarak AK Parti Grup Toplantısına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dinleyen heyet ardından Korkuteli'nin talep ve projelerini Milletvekillerine iletti.
Milletvekilleri, 'Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun başkanlığında 7 milletvekili olarak Korkuteli'nin yatırım ve projelerini takip ettiklerini' ifade etti.

Batı Antalyada yaralar sarıldı
AK Parti Milletvekillerinin diğer konukları ise AK Parti Demre Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Antalya Milletvekili Atay Uslu, 'Demre'de ve Batı Antalya'da hortumdan zarar gören afetzedeler için Hükümetimiz, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın talimatlarıyla 10 milyon lira yardım yaptı. TARSİM yaklaşık 10 milyon TL zararı karşıladı. SGK primleri ertelendi, zirai kredilerde erteleme yapıldı. TARSİM konusunda da çalışmalar yapılıyor' dedi.
Atay Uslu, domates ve biber üreticilerinin fiyatların iyi gitmesinden dolayı yüzünün güldüğünü ifade ederek bol ve bereketli kazançlar diledi.

AK Parti Milletvekilleri TBMM’de Batı Antalyalıları ağırladı