Borsan Grup'a bağlı Haber Gazetesi'nin 13'üncü yaşı, Sheraton Otel'de kutlandı. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Borsan Grup şirketlerinde yer alan kurumların yöneticileri ve Haber Medya çalışanları katıldı.

HEDEF, EN İYİ OLMAK

Gecede bir konuşma yapan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Haber Medya Grubu, dijital ve sosyal alanda yaptığı yatırımlarla, etki alanını daha da büyütmüştür. Marka bilinirliği, yarattığı içerik ve projelerle, Samsun ve bölge genelinde farklılık yaratarak ilkleri ve enleri başarmanın haklı gururunu yaşamaktadır. 'Daima en iyi olmak vazgeçilmez hedefimizdir' anlayışıyla ilerleyen Haber Medya Grubu, sürekli bir gelişme ile dijital dünyaya bakış açısını günümüz teknolojileri ile birleştirerek her zaman en iyiyi hedeflemektedir. Haber Medya Grubu'nun rekabetçi ve sürdürülebilir büyüme potansiyeli ile farklılık yaratarak başarısını 2018 yılına da taşıyacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

MESLEĞİN ONURUNU YAŞATIYOR

Haber Medya'nın büyük bir aile olduğunu belirterek sözlerine başlayan Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise, Borsan Grup'un verdiği desteğin önemine değindi. Haber Medya'ya emek verenlere teşekkür eden Uzun, "Haber Medya sadece gazetecilik yapmıyor, itibar erozyonuna uğrayan bir mesleğin onurunu da yaşatıyor. Allah bize kalbi temiz insanlarla çalışmayı nasip etti. Kömürlükte beyaz elbiseyle lekelenmeden dolaşmayı başarabilen çalışma arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum" dedi.

EMEĞİNİZİ TAKDİR EDİYORUZ

Haber Medya'nın kendileri açısından önemine değinen Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez de, "Haber Gazetesi'nin 2005 yılında değerli arkadaşlarım Ahmet Şenocak ve Necdet Uzun'la birlikte kurarken Türkiye'deki birçok medya grubunu gezdik. Bu kadar işimizin arasında farklı nasıl bir şey yapabiliriz diye çalıştık. Her detayı düşünerek kurduğumuz gazetemiz, Samsun'da kısa bir süre içerisinde en çok okunan gazete durumuna geldi. Haber Radyo'ya, Haber Hayat Dergisi'ne yatırım yaparak, devamında Haberaks TV'yi satın alarak bütün platformlarda en iyi işi ortaya çıkardık. Borsan Grup'un içerisinde Haber Medya'nın katkısı belki yüzde 2'nin altında. Hiç buna bakmadan, Borsan'ın en önemli şirketine nasıl itina gösteriyorsak, Haber Medya'ya da aynı itinayı gösteriyoruz. Bünyemizde olmasından gurur duyduğumuz Haber Medya'ya verilen emekleri biliyoruz, takdir ediyoruz. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

EMEKTARLARA PLAKET

Konuşmaların ardından Haber Medya'nın kuruluşundan itibaren görev yapan ve 10'uncu yılını dolduran personele plaket takdim edildi. Daha sonra ise sürpriz hediyelerin dağıtıldığı çekiliş gerçekleştirildi. Gece geç saatlere kadar devam eden gecede, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez ve Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun'un seslendirdiği şarkılar büyük alkış aldı.

Barış BUDANOĞLU, Tayfur KARA, Berk ASKAR