Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, her mahallenin isteklerini karşılamak için çalıştıklarını belirterek, "Sadece seçim zamanlarında değil her zaman değerli halkımızla beraber olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ İSTİŞARE YAPTIK

Bafra'da bulunan 139 mahalleye de ulaşmaya çalıştıklarını kaydeden Şahin, "Her mahallemizin istekleri var. Bu konularda muhtarlarımız ile sürekli koordine ve istişare içinde olduk. Bu vesileyle muhtarlarımıza ve azalarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni mahalle olan 68 köydeki okul, cami ve öğrenci yurdu gibi resmi kurumlara 16 bin 810 ton demir, 5 bin adet tuğla, 4 bin 132 torba çimento, 1 bin 970 metre bordur ve 16 bin 220 metrekare kilitli parke taşı yardımı yaptık. Buraların çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Ayrıca 60 mahallede çocuk oyun grubu kurduk. Çok sayıdaki yeni mahallede ise 500 bin metrekareden fazla beton yol yaptık. Bize ulaşan talepleri veya bizim gördüklerimizi karşılamaya çalıştık" dedi.

EN BÜYÜK MUTLULUĞUM

Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Yaptığımız her hizmet ve çalışmada hemşehrilerimin mutluğunu görmek benim en büyük mutluluğum. Bu nedenle ara vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni çalışmalar üretiyoruz. Bir plan ve program dahilinde hareket ediyoruz. Bu arada Cumhuriyet Meydanımızı düzenleme çalışmalarımız tamamlanıyor. Baskı beton çalışmalarımız ise Belediye, Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddemiz istikametinde devam edecek."