Nef'in İstanbul'un kalbinin attığı merkezi konumlarındaki avantajlı yatırım fırsatlarını Samsun'daki gayrimenkul yatırımcılarıyla buluşturan yetkili Nef Satış Ofisi Remax Work Brokerı Mert Akyıldız, projenin detayları hakkında açıklamalarda bulundu.

KAÇIRILMAYACAK FİYAT AVANTAJLARI

Kaçıranların pişman olacağı fiyat avantajlarına değinen Akyıldız, "Nef'in teslim edilmiş ve devam etmekte olduğu tüm projeleri içerisindeki ticari mülkler düzenlenen açık arttırma ile satışa sunuluyor. Fiyatların tamamının yatırımcıların talebiyle belirleneceği çok cazip yatırım fırsatlarının olduğu bu organizasyonda, mülklerin muhammen bedelleri, piyasa fiyatının 1/3 oranında ihaleye sunalacak olması, her bir mülk için kira getiri üst limitin Nef tarafından garanti altına alınması yatırımcılara büyük avantaj ve fırsatlar oluşturacaktır" dedi.

İSTANBUL'UN KALBİNDEKİ PROJELER

Nef projelerinin İstanbul'un ticari ve sosyal anlamda kalbinin attığı konumlarda bulunduğunu dile getiren Akyıldız, "Nef projeleri Levent, Bahçelievler, Topkapı, Kağıthane, Ataköy gibi istanbul'un ticaret merkezleri içersinde konumlanmış olup E-5, TEM gibi ana arterlere yakınlıkta ve metro durağı ve metrobüs durakları yanıbaşında olması ticari mülklerin kiracı talebini yüksek tutan önemli faktörlerdir. Özellikle Mecidiyeköy-Levent ticaret aksı üzerindeki Nef'in birçok projesi konut yatırımcılarına minimum yüzde 43 prim artışı sağlamıştır" ifadelerine yer verdi.

KAZANMA SIRASI SAMSUNLULARDA

Samsunluların Nef projelerine yapacağı yatırımların kazandıracağı avantajlar hakkında konuşan Mert Akyıldız, "Bir projesinin lansmanın ardından 2 gün gibi kısa bir zaman diliminde 497 konut satışı yaparak, tüm konutlarını satan Nef bir rekora imza attı. Elde edilen bu başarıdan yatırımcılarımızın da paylarına düşeni alması gerektiğini düşünüyoruz. Yatırımcılarımızın İstanbul'un en fazla talep gören projelerini ortaya koyan Nef'te yerlerini alması, İstanbul ortalamasınında üzerinde prim oranlarıyla aldıkları gayrimenkuller kısa bir süre içinde fiyat artışı gösterecektir. Nef ailesinin bir parçası olmak dünyanın en iyi tasarımcılarıın hayat alanlarını tasarladığı foldhome konseptiyle evinize ilave 24 oda kullanımı ile ayrıcalıklı yaşam alanlarına sahip olmak anlamına geliyor. Samsunlu yatırımcılarımız projelerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için www.nefacikarttirma.com sitemizden projeleri inceleyebilir, teknik bilgi, fiyatlandırma ve kira getirileri ile alakalı bilgi almak için ise Remax Work/Nef Satış Ofisi olarak bizimle irtibata geçebilirler" diye konuştu.