Kentte Ekim 2017'de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Trafik kazaların çoğunun trafik ışığı ihlali ve dikkatsizlik yüzünden meydana geldiği gözlendi. MOBESE'lere yansıyan kazaların ise şu şekilde gerçekleştiği görülüyor:
Vilayet Kavşağında meydana gelen ilk kazada kavşağa kontrolsüz giren mavi ve gri renkteki 2 otomobil çarpışıyor. Yine 27 Ekim de meydana gelen bir başka kaza ise Fatih Kavşağı'ndan yaşanıyor. Diğer kazada olduğu gibi kavşağa hızla giren bir ticari taksi ile otomobil şiddetli bir şekilde çarpışıyor. 10 Ekim de Uydukent semti Fatma Zehra Caddesi'nde meydana gelen kaza ise yine bir kavşakta yaşanıyor. Kazada ışık ihlali yapan bir otomobil yolun sol tarafından gelen ticari araca çarpıyor, çarpışmanın etkisi ile ticari araç savrularak devrilerek yaklaşık 10 metre sürüklenerek duruyor.
Akarçay Kavşağı'nda meydana gelen bir başka trafik kazasından ise kavşağa kontrolsüz giren otomobil kamyona yandan çarpıyor. Otomobil kamyonun altına girmekten son anda kurtuluyor.

Afyonkarahisar’daki trafik kazaları MOBESE’de