AYAĞININ TOZUYLA BAŞLADI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Atakum Belediyepor'da yeni teknik patron belli oldu. Sezona Metin Ateş ve ardından Güven Gümüşdağ ile yola devam Turuncu-Mavili ekip uzun süredir temasta olduğu tecrübeli antrenör Fatih Çardak ile anlaştı. Çardak, bir dönem Samsunspor Teknik Direktörlüğü yapan Osman Özköylü'nün yardımcılığını da yapmıştı. Samsun'a gelen Fatih Çardak, futbolcularla yemekte buluşarak kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Çardak'ın yardımcılığını ise Haydarcan Eren ve Serhat Kartal yapacak.

SAMSUN'U SEVİYORUM

Samsun'a yeniden geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Fatih Çardak, "10 yıldır antrenörlük yapıyorum. Atakum Belediyespor'da oluşturulan projede yer almaktan mutluluk duydum. Bu konuda bana destek olan ve teklifte bulunan Başkan Mehmet Aydın'a teşekkür ediyorum. İdealleri olan bir teknik ekibiz. Samsun'a sportif anlamda çok şeyler katacağımızı düşünüyorum. Zamanla oluşturacağımız kadro ile iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Bu süreçte yanımda olan Osman Özköylü'ye, aileme ve Atakum Belediyespor camiasına teşekkür ediyorum"dedi.

DOĞRULARI YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Başkan Mehmet Aydın, "Göreve geldiğimiz süre zarfında 3 yıllık bir planlama yaptık. Futbol anlamında profesyonel bir seviyeye ulaşmak için. Bir buçuk yılı doldurduk kendimizi başarılı olarak görüyoruz. Yaşadığımız Süper Amatör Lig şampiyonluğu ve diğer branşlarda elde ettiğimiz başarılar bunun ispatıdır. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 15-20 kişinin seyrettiği Atakum Belediyespor'u binlerle ifade edilen izleyicelerle buluşturduk. Sürekli istişare halinde bulunup doğruları yapmaya çalışıyoruz"dedi.