'Bu okulda milli sporcu yetiştiriyoruz' sloganıyla spora ve sporcuya büyük destek veren Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi, Türkiye Basketbol 1.Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Basketbol Takımı'nın antrenör ve oyuncularını ağırladı. Basketbolun kendileri için ne anlama geldiğini anlatan Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu ve oyuncular Valentin Pastal ve Hasan Emir Gökalp, 150 kişilik toplantı salonunda öğrencilerin basketbol hakkında merak ettiği soruları cevapladı.
Her maçın kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Antrenör Vekiloğlu, Türkiye Basketbol 1.Ligi'nde şuan 3. sırada olduklarını belirterek amaçlarının bu sezonun sonunda Süper Lige çıkabilmek olduğunu söyledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bağışlarıyla inşa edilen Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nde zaman zaman profesyonel sporcuları ağırladıklarını dile getiren Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Demir, milli sporcu yetiştirmeyi amaç edinmiş bir okul olarak spora her zaman destek olduklarını söyledi. Hakan Demir, bu anlamda passolig hediye ederek öğrencileri tribünlere davet eden hayırsever Muhittin Böcek'e de destekleri için ayrıca teşekkür etti.
Söyleşinin sonunda öğrenciler Antalyaspor Basketbol Takımı Antrenörü Arda Vekiloğlu ve oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antalyaspor’lu basketbolcular öğrencilerle