İzmir'in Bergama ilçesinde geçen pazar günü yeni yönetimin seçilmesi ile ilçe kongresini tamamlayan CHP Bergama İlçe Teşkilatı, partililere bir araya geliyor. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, başkan yardımcıları Ümit Atlam ve Ali Kahyaoğlu, belediye meclis üyeleri ve partilileri ağırlayan Bergama CHP İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve ekibi birlik mesajı verdi. CHP ilçe binasındaki buluşmaya ilçe eski başkanı Ayşe Şimşek ve kongrede yaptığı birlik ve beraberlik mesajından sonra ilçe başkanlığı adaylığından istifa eden Akın Yasa da katıldı.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve CHP'li belediye meclis üyelerinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, 'CHP Bergama İlçe Kongresinde yaptığım konuşmada belirttiğim gibi CHP üyesi her arkadaşım ile birlikte sokağa çıkarak siyaset yapacağız. Bu kararlı politikaya ve çalışma temposuna ayak uydurmak ve bizimle beraber çalışmak isteyen her arkadaşım ile partimizde bir araya gelmeye hazırız. Bugüne kadar partimiz için çalışma yapan başta ilçe eski başkanımız Ayşe Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, kongrede büyük bir olgunluk ve anlayış göstererek adaylıktan çekilen Akın Yasa arkadaşım ve tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzde 2019 yılında yapılacak olan çok önemli bir seçim var. CHP Bergama İlçe Başkanlığı olarak görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. Amacımız öncelikle yerelde iki dönemdir iktidar olan partimizin bayrağını bir kez daha Bergama'da dalgalandırmak. Birlikte çok daha güçlüyüz' dedi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise, 'Geçen pazar günü hep birlikte güzel bir kongre gerçekleştirdik. Yeni bir yönetim oluştu. Zaten hepsi partimizin farklı kademelerinde yıllarca görev yapmış, partiyi ve örgütü bilen, tanıyan insanlar. Demokrasinin en güzel örneklerinden birini yaşadığımız kongreden birlik ve beraberlik çıktı. Görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum' diye konuştu.

CHP Bergama’da birlik mesajı