Samsun'un Atakum İlçesi Körfez Mahallesi'nde, ekim ayı içerisinde yaşanan zincirleme kazanın ardından yaklaşık 2,5 aydır tedavi gören 55 yaşındaki Bayram Ali Uzuner, hastanede hayatını kaybetti. Uzuner'in cenazesi, Atakum Özören Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Özören Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

KAZADA YARALANDI

Yaklaşık 2,5 ay önce Atakum İlçesi Körfez Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Bafra istikametine giden otomobil ile çarpışan 27 yaşındaki Enes Gür idaresindeki 55 HZ 975 plakalı araç, yol ortasında kalmış ve bu sırada başka bir otomobil kaza yapan araca çarpmıştı. Zincirleme kazada ağır yaralanan sürücü Enes Gür kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, aynı kazada yaralanan 3'ü ağır 14 kişi ise çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Kazada yaralanan Bayram Ali Uzuner, önce Ondomuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmış, ardından ise özel bir hastanede sevk edilmişti.
Doktorların tüm çabalarına rağmen önceki gün hayatını kaybeden Uzuner, Atakum'daki Özören Cami'de, çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından Özören Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Barış BUDANOĞLU, Tayfur KARA