Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "artı 2 istihdam" çağrısını çok önemli gördüklerini belirterek, "İşverene sağlanan teşviklerle artacak olan istihdam büyüme oranlarını destekleyecek, büyümedeki artışlar da daha fazla istihdamı beraberinde getirecektir" dedi.

İLAVE İSTİHDAM

İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstihdam Şurası'nda yaptığı "artı 2 istihdam" çağrısına tam destek vereceklerini bildirdi. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ise bir yatırım yapmaları halinde "artı 2"den çok daha fazla istihdam yarattıklarını, gündemlerindeki yeni yatırım çalışmalarıyla çok daha fazla ilave istihdam oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

EN BÜYÜK GÖREV

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ise iş adamlarının en büyük görevinin istihdam yaratmak olduğunu kaydetti. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da iş adamlarının istihdam yarattığını ve istihdam artışını her zaman desteklediğini vurguladı.