BAŞKAN GENÇ'E ZİYARET

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, kadrosunu iki önemli takviye ile güçlendirdi. Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve önceki hafta deplasmanda Galatasaray'ı yenmesinin ardından yarın Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan mavi-beyazlı ekip, Giresun Üniversitesi'nden Tuğçe Beyzi ve Bornova Beckerspor'dan Duygu Fırat'ı kadrosuna kattı.

ŞEHRİ TANITIYORUZ

İki yeni transfer Tuğçe Beyzi ve Duygu Fırat, kulübün onursal başkanı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ercan Bayrak'ın da yer aldığı ziyarette Samsun Canik Belediyespor'a başarılı olmak ve takıma katkı sağlamak için geldiklerini belirtirken, Başkan Osman Genç de, Samsun'u Süper Lig'de temsil eden takımın, aldığı başarılı sonuçlarla şehrin tanıtımına katkı sağladığını söyledi.

SPORDA MARKA CANİK

Canik'in sporda marka olduğunu belirten Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak spora ve sporcuya çok önem veriyoruz ve destekliyoruz. Kulübümüz bünyesinde 3 bin sporcumuz fiziki gelişimlerinin yanında ahlaki ve manevi olarak da kendilerini geliştiriyor. Hemen hemen sporun her branşında başarılı olan sporcularımız şehrimizin adını ulusal ve uluslararası arenada duyuruyor. En önemlisi de basketbol takımımız, Samsun'un tanıtımına çok önemli katkı sağlıyor" dedi.