Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltıya, Dernek Başkanı Yahya Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, derneğin Kadın Kolları Başkanı Mehtap Uyaroğlu ve kadın kolları üyeleri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

UYAROĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Kahvaltıda ilk olarak söz alan derneğin Kadın Kolları Başkanı Mehtap Uyaroğlu, bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek çalışmalarına katkı sağlayan tüm üyelere teşekkür etti.

YEŞİLBAŞ'A TEŞEKKÜR

Ardından söz alan Dernek Başkanı Yahya Bozkurt ise, "2004 yılından bu yana derneğimize katkılarını esirgemeyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve yönetim kuruluna, ÇAYKUR yetkililerine, Haber Medya Satış ve Pazarlama Müdürü Mehtap Yeşilbaş'a ve dernek yönetim kurullarımız ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Dernek olarak yalnızca Havza sınırları içerisinde kalmayıp Samsun ve ülkemizin birçok vilayetinde hatta Avrupa'da, amaçlarımız doğrultusunda kültürel çalışmalar yaparak Havzalıları gururla temsil ettik. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizin artarak sürmesini diliyorum" diye konuştu.
Başkan Bozkurt ayrıca, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını da kınadı.

Barış BUDANOĞLU