Kurdukları WhatsApp iletişim hattının, projelere ışık tuttuğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakumluların 7 gün 24 saat hizmet veren WhatsApp iletişim hattı üzerinden bizimle paylaştığı öneri, talep ve şikayetler, yeni projelerimizi de şekillendiriyor" dedi.

HİZMETE YÖN VERİYOR

Atakum Belediyesi olarak, ulaşılabilir olmaya büyük özen gösterdiklerini ve bu anlamda teknolojiyi en iyi şekilde kullandıklarını söyleyen Başkan Taşçı, "Vatandaşlarımızın bize istedikleri zaman ulaşabilmelerini, öneri, talep ve şikayetlerini iletebilmelerini önemsiyoruz. Halk günlerimiz, mahalle toplantılarımız ve esnaf ziyaretlerimiz ile vatandaşlarımızla sık sık buluşuyoruz. Öte yandan sosyal medya üzerinden kapsamlı bir iletişim ağımız oluştu. Bütün bunlara ek olarak WhatsApp iletişim hattını kurduk. Atakumlu hemşerilerimiz, 7 gün 24 saat hizmet veren hattımıza, 0553 925 55 55 numaralı telefondan ulaşarak, hizmetlerimize yön veriyor' diye konuştu.

7/24 HİZMET VERİYOR

Atakum'un hızla değişen ve gelişen yapısında en önemli etkenlerden birisinin de vatandaşlardan aldıkları fikirler olduğunu dile getiren Başkan Taşçı, "Atakum Belediyesi'nde ardı ardına hayata geçirilen projeler, kapsamlı çalışmalar, ilçedeki hızlı değişim ve gelişim adına önemli bir faktör. Bu noktada, bizim için en önemli güç, kesinlikle Atakumlu hemşerilerimiz. Vatandaşlarımızla birlikte düşünüyor, birlikte üretiyor, birlikte hayata geçiriyoruz. Kurduğumuz, 0553 925 55 55 WhatsApp iletişim hattını, bu noktada etkin şekilde değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımız, ilçemizde hayata geçirmemizi istedikleri projeler hakkında bizleri bilgilendiriyor. Biz de kendileriyle iletişime geçerek bu projeleri değerlendiriyoruz' şeklinde konuştu.