24 Aralık tarihinde İzmir Ülkü Park'ta düzenlenecek ERS Motors 3D Winter Cup'ta Samsun imzası taşıyan bir araç da yarışacak. Yarış pilotu Osman Demirel'in kullanacağı araç, Eski Sanayi Sitesi'nde yer alan Erdem Oto Aksesuar'da hazırlandı.

İzmir'deki yarışta Samsun'u temsil edeceklerini ifade eden Erdem Oto Aksesuar işletmecisi Erdem Türkyılmaz, "Pilotumuz Osman Demirel, bu yarış konusunda oldukça tecrübeli ve başarılı. İzmir'de katıldığımız 4 yarışta da şampiyonluk ipini göğüsledik. Bu yarışta da aynı neticeyi elde edeceğimizden eminiz, şampiyonluk artık alışkanlığımız oldu" şeklinde konuştu.

40 BİN LİRA HARCADIK

Katıldıkları yarışın, büyük bir prestije sahip olduğunu vurgulayan Türkyılmaz, "ERS Motors 3D Winter Cup, Türkiye genelinden araçların katıldığı bir yarış. Yarışa katılacağımız bu araç için 40 bin lira masraf yaptık. Erdem Oto Aksesuar'da araca şimdiki halini verdik. Bundan önceki 4 yarışa kiraladığımız araçlarla katılmıştık. Bu yarışa ise satın aldığımız Honda Typer model araç ile katılacağız. Aracı her zamankinden daha iyi modifiye ettik. Pilotumuzun yarış esnasında ihtiyacı olabileceği her şeyi düşündük ve bunlara yönelik kolaylıklar sağladık. Diğer araçlardan çok daha gelişmiş bir altyapı oluşturduk" ifadelerini kullandı.

Şükrü Berk ASKAR