DURUŞEHİR PİDE AYRICALIĞI

Düzenlenen organizasyon hakkında değerlendirme yapan Duruşehir Pide işletme sahibi Yaşar Dursun, 'Duruşehir Pide olarak toplu yemek organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. İşletmemizde toplantı, iş yemekleri, nişan, doğum günü kutlaması gibi etkinliklerde toplu yemek organizasyonları düzenliyoruz. Misafirlerimizi ferah ortamımızda, en güzel şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İşletmemizi tercih ederek bizleri onurlandıran Asarcıklılar Derneği Başkanı Bayram Çevrim'e, işadamlarına ve tüm müşterilerimize teşekkür ediyor, herkesi Duruşehir Pide ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz' dedi.

PİDE DURUŞEHİR PİDE'DE YENİR

Müşteri memnuniyeti için azami çaba sarf ettiklerini söyleyen Dursun, 'İşletmemizde kendi imalatımız olan kahvaltı, kebap, pide ve tatlı çeşitlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Tüm pide çeşitlerine yer verdiğimiz işletmemizde, Bafra ve Terme pidemiz ön planda yer alıyor. Samsun'da lezzetli pide ve kebap çeşitleri denince akla gelen ilk restoran olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için en önemli nokta, müşterilerimizi en güzel şekilde ağırlayabilmek. Restoranımızı tercih eden müşterilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz' şeklinde konuştu.

HİJYENİK ORTAMDA HAZIRLANAN LEZZETLER

Hijyenik ortamda organik malzemelerle hazırladıkları lezzetleri müşterilerinin beğenisine sunduklarını belirten Dursun, şunları kaydetti: 'Duruşehir Pide olarak iki şube ile hizmet veriyoruz. İki şubemizde toplam 40 çalışanımız bulunuyor. Ustalarımız ve tüm çalışanlarımız işinin erbabı. Restoranımızdaki tüm lezzetleri hijyenik bir ortamda hazırlıyoruz. Günlük olarak kullandığımız malzemelerimizi özenle seçiyoruz. İşletmemizde müşterilerimizin rahat etmesi için açık alanımız ve çocuk oyun parkımız da yer alıyor. Müşterilerimiz restoranımızda, ferah bir ortamda tadına doyulmaz lezzetleri tatma fırsatı buluyor'

MEMNUN KALDIK

Samsun Asarcıklılar Derneği Başkanı Bayram Çevrim ise, verdikleri kaliteli hizmet için başta Yaşar Dursun olmak üzere tüm Duruşehir Pide çalışanlarına teşekkür etti. Çevrim, 'Asarcıklılar Derneği 8 yıldır faaliyet gösteren bir dernektir. Dernek olarak daha güzel işler yapabilmek ve ilçe halkına iyi hizmet verebilmek için Samsun'da ikamet eden işadamları ve kurum müdürleri ile biraraya geldik. Huzurlu ve ferah bir ortam olduğu için bu toplantıyı Duruşehir Pide'de yapma kararı aldık ve çok memnun kaldık. Hem çalışmalarımızı gerçekleştirme hem de Duruşehir Pide'nin lezzetlerini tatma fırsatı bulduk' ifadelerini kullandı.

Mehtap YILDIZ