Giresun merkeze bağlı Camili köyünde yaşayan ve 106 yaşına giren, herkes tarafından 'Nazlı anne' olarak bilinen Nazile Tenzile Duran için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.
4 çocuğu, 15 torunu olan 106 yaşına giren Nazlı anne için düzenlenen doğum gününe Belediye Başkanı Kerim Aksu, eşi Müge Aksu ile Nazile Tenzile Duran'ın çocukları ve torunları katıldı.
Yaşlı kadın için sürpriz doğum günü kutlaması düzenleyen Başkan Aksu, 'Nazlı annemiz benim de çocukluktan beri tanıdığım, elinde büyüdüğüm teyzemiz. Kendisi 106 yaşında ama 110 diyenler var tam olarak belli değil tabi o zamanların koşulları belli. Nazlı anneye bir sürpriz yapmak istedik ve onun için geldik. Çok mutluyuz kendisi hala aklı başında ve bize nasihati olan koca bir çınar, tarih. Cumhuriyetten daha yaşlı bir insanımız, burada onunla olmaktan, yalnız bırakmamaktan çok mutluluk duyuyoruz' dedi.
Hayatında ilk defa doğum günü kutlandığını söyleyen Nazile Tenzile Duran ise, 'Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. Çocuklarım istedi ama ben istemedim şimdi çocuklarım ile beraber yaptık' ifadelerini kullandı.
Çocukları ve torunları ile beraber doğum günü pastasındaki mumları üfleyerek pastasını kesen Nazile Tenzile Duran'ın mutluluğu ise gözlerinden okundu.

Belediye başkanından 106 yaşına giren “Nazlı anne”ye doğum günü sürprizi