Ajans, reklamveren ve şirketlerin Facebook uygulama ve hizmet ailesinden yararlanarak pazarlama becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla Facebook tarafından hayata geçirilen online eğitim programı Blueprint Türkçe dilinde hizmet vermeye başladı.

Hayata geçirildiği 2015 yılından bu yana 150'yi aşkın ülkede 1 milyon küçük işletmenin de dahil olduğu 2 milyondan fazla insan tarafından kullanılan program halihazırda 13'den fazla dilde Hedefleme, En İyi Yaratıcı Örnekler, Video ve Ölçümleme gibi farklı sektörel başlıklar altında ücretsiz e-eğitim kursları sunuyor.

Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş, konuyla ilgili şu yorumda bulundu:

'Dünyanın her yerinde, her ölçekte şirketin işlerini büyütmelerine ve pazarlama becerilerini güçlendirmelerine yardımcı olmaya verdiğimiz önemin bir parçası olarak Blueprint'i Türkçe olarak sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Blueprint üzerinde yer alan 85'ten fazla e-eğitim kursuyla isteyen herkes, Facebook ürün ve hizmet ailesindeki pazarlama araçları konusunda bilgi sahibi olabiliyor. Altı milyondan fazla aktif reklam verenimizle birlikte her ölçekten kuruluşu platformumuzda başarılı olmaları için güçlendirmek amacıyla yeni yollar geliştirmeye devam edeceğiz.'

Türkçe Blueprint kurslarından yararlanmak isteyenler Facebook.com/blueprint adresine giriş yaparak Blueprint Kataloğu ana sayfasının sağ üst köşesindeki Profili Düzenle seçeneğinden dil tercihlerini güncelleyebilirler.

KAYNAK:MEDİACAT