Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Bafra Şoförler Odasında ulaşım aktörleri ile bir araya geldi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Metin Genççakır, kooperatifler, derneklerin başkan ve üyeleri katıldı.
Ziyarette Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından kabul edilerek geçtiğimiz ay yürürlüğe giren yönetmelikler ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ulaşım Ana Planı çalışmaları ve yol haritaları hakkında da görüşmeler yapıldı.

BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Bafra Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Metin Genççakır, 'Büyükşehir Belediyesi ulaşım ekibi yaşadığımız sorun ve önerileri daha öncede birçok kez bizleri ziyaret ederek yerinde dinlediler. Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi olarak bizim amacımız esnafımızın rahat ve huzurlu yaşaması ile birlikte halka daha iyi bir hizmet vermektedir. Samsun Büyükşehir Belediyesi ulaşım ekibi ile birçok konuda istişare ederek sorunlarımıza çözüm buluyoruz ve bulmaya çalışıyoruz. Bir işi yerinde görüp, yerinde çözmek çok güzel bir şey. Samsun için özveri ile çalışan böyle güzel ekipler olduğu sürece sadece Bafra ve Samsun'da değil ülkemizin her tarafında gelecekte daha güzel günler göreceğimize ve çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakacağımıza inanıyorum. Başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere bütün ulaşım ekibine Bafra Şoförler Odası ve şoför esnafı olarak teşekkür ediyorum' dedi.

'ŞOFÖR ESNAFIMIZLA BİRLİKTEYİZ'

Konu ile ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan, 'Yaklaşık bir yıl önce kalıcı çözümler getirebilmek için tüm ilçelerimizi ziyaret etmiş ve sorunları yerinde dinlemiştik. Tüm ilçelerimizdeki öneri ve çözüm yolları genelde aynı yöndeydi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak Samsun'daki tüm aktörlerin katkısı ile hazırladığımız ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından kabul edilerek geçtiğimiz ay yürürlüğe giren yönetmelikler ile bu sorunların birçoğunu ortadan kaldırdık. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak amacımız halkımızın hem güvenli hem de konforlu bir ulaşım almasını sağlamak. Ulusal mevzuata uygun şekilde hazırlanarak uygulamaya giren yeni yönetmelikleri, Bafra'da ulaşım hizmetinin halka en güvenli ve düzenli şekilde aktarılmasını sağlayan ulaşım aktörlerine anlatarak bu konuda daha detaylı şekilde bilgilenmelerini de sağladık' diye konuştu.