AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ankara'da il başkanları toplantısı öncesinde istifa şoku yaşadı.Göksel'in bugün ya da yarın istifa edeceği öğrenildi. Bir süredir görevden alınacağı konusunda spekülasyonlar yaşayan Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'in yerine sürpriz bir adayın düşünüldüğü bildirildi.

MUHARREM GÖKSEL KİMDİR?

1964'te Samsun'un Bafra İlçesi'nde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Bafra'da tamamladı. 1987 yılında Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu.

Üniversite öğrenimini bitirdikten sonra aile şirketleri olan Gökseller Grup'ta görev yapmaya başladı. Halen Gökseller Grup'ta Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda geçmiş dönem meclis üyeliği yapmış ve halen Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir.

Siyaset hayatına 2003 yılında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlamıştır. 2006 yılındaki kongre ile ara vermiş olduğu görevine 2012 yılında gerçekleştirilen kongre ile yeniden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilmiştir.

2015 yılı AK Parti Samsun 5. Olağan İl Kongresi'nde başkan seçilen Göksel, bu görevi 2017 yılına kadar devam ettirmiştir.

Orta derecede İngilizce bilen Muharrem Göksel Evli ve bir çocuk babasıdır.