Kırmızı- Beyazlılar, Samsun'da son çalışmasını yaptı. Dar alanda pas çalışmasıyla başlayan idman, ardından şut antrenmanıyla devam etti.

Samsunspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarının Samsun etabını tamamladı. Kırmızı- Beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yaklaşık 1,5 saat süren çalışma yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenman 5'e 2 ile devam ederken, ardından ise ise dar alanda pas çalışması yapıldı. Antrenmanın son bölümünde hücum oyuncuları kanatlardan orta ve şut çalışması yaparken, savunma hattı ise Yardımcı Antrenör Kenan Yelek nezaretinde ayrı çalıştı.

Çoruh ve Tekin idmanı izledi

Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Tekin, Samsun'daki son çalışmayı yakından takip etti. Gençlik Geliştirme Müdürü Murat Bayraktar ile birlikte çalışmayı izleyen Çoruh ve Tekin, Teknik Direktör Engin Korukır'la da görüşüp, zorlu maçta başarı diledi.

Savunmaya Yelek ayarı

Yardımcı Antrenör Kenan Yelek, savunma oyuncularıyla özel bir çalışma yaparken, Yeni Malatyaspor'un
hücum hattını nasıl durduracaklarını futbolculara anlattı. Savunmada kesinlikle hata istemeyen Kenan
Yelek, müsabakada da risk alınmaması ve basit oynanması uyarılarında bulundu.

Uyum içindeyiz

Takımın genç isimlerinden Kemal İşlemek, ağabeyleriyle güzel bir uyum yakaladıklarını ifade etti. Yolculuk öncesi soruları cevaplayan genç oyuncu, "Ağabeylerimizden çok şey öğreniyoruz. Onlarla güzel bir uyumumuz var. Samsunspor'un başarısı için herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Malatyaspor maçından da oldukça umutluyuz" diye konuştu.

Her puan çok önemli

Canberk Aydın, zorlu Yeni Malatyaspor maçını değerlendirirken, "Bu ligde her puan çok önemli. İlk hafta kazanmak istesek de, yinede bir puan kazandık. Malatya deplasmanına da aynı duygularla gideceğiz. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, Samsun'a puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Kale yine Bekir'de

İlk hafta kaleyi koruyan ve Adana Demirspor'a geçit vermeyen Bekir Sevgi'nin yarınki Yeni Malatyaspor maçında da ilk 11'de olması bekleniyor. Kaleci Antrenörü Nihat Köksal, Samsun'daki son çalışmada hem Bekir, hem de Furkan'la yakından ilgilendi. Ardından yapılan şut çalışmasında iki isim de başarılı kurtarışlara imza attı. Ancak kalede istikrardan yana olan teknik ekibin maçta Bekir'i oynatacağı öğrenildi.