Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, halk günü buluşmalarına devam ediyor. İlçenin geleceğine vatandaşlarla birlikte karar vermeyi sürdürdüklerini ifade eden Başkan Togar, "Vatandaşlarımızın gücü ve desteğiyle yolumuza devam ediyoruz" dedi.

YATIRIM YILI OLACAK

Görev süresi boyunca ilçeyi adım adım geleceğe hazırladıklarını dile getiren Başkan Togar, "Tekkeköy'ü adım adım inşa ettiğimizi herkes görüyor. Şimdi daha çok çalışacağımız ve daha çok projeler üreterek hayata geçirebileceğimiz yeni bir yıla giriyoruz. Beklenenin kat kat üstünde sürdürdüğümüz çalışmalarımıza yeni alanlar ekleyerek, 2018'i Tekkeköy tarihinin en büyük hizmetlerinin, yatırımlarının hayata geçeceği bir yıl haline getireceğiz" diye konuştu.

BİRLİKTE ÇÖZÜM

Başarının sırrının ilçe halkı ile diyalog olduğunu ifade eden Başkan Togar, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımızla içiçe olmaya özen gösterdik. Bölgenin en hızlı gelişen, değişen ve büyüyen ilçesini işte bu felsefe çerçevesinde oluşturduk. Her pazartesi günü çözüm merkezinde düzenlediğimiz halk günlerinde vatandaşlarımızla biraraya gelerek onlara kulak veriyoruz. Hem bireysel hem de tüm ilçeyi ilgilendiren talep ve sorunları etraflıca konuşup, çözüm yollarını birlikte buluyoruz. Başkan yardımcılarımızın da hazır bulunduğu halk günlerinde, talepler ve sorunlar anında gerekli birimlere iletilerek çözüme kavuşturuluyor. Rabbim bizlere bu görevi layık gören halkımıza bizleri mahcup etmesin' şeklinde konuştu.