KARAR DİVAN'DA

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Tutu, "Bilindiği gibi kongre kararı aldık. Yarın ikincisi gerçekleştirilecek. Ben aday olmayacağımı açıkladım. Bugüne kadar herhangi birinin yönetime aday olacağıyla ilgili bana gelen bir bilgi yok. İnşallah çıkar. Yönetime aday çıkmaması durumunda Kongre Divan Kurulu'nun ne karar vereceği önemli. Hepimiz göreceğiz. Görevime devam edip etmemek, benim kararım değil" diye konuştu.

ORGANİZE EDİLİYOR

Başkan Tutu, "Bir kısım taraftar İstanbulspor maçının ardından üzerimize hakaretlerle gelmeye başladı. Tribünden bana 'hırsız' diye bağırıyorlar. Bu tüm yönetimi ve destekçilerimizi bağlıyor. Bazılarının ismi de var ama vermeyeceğim. Hepsiyle alakalı hakaret davası açtım. Kimsenin bizim işimize, ailemize laf söylemeye hakkı yok. Pazar günkü maçtan sonra da hukuki yollara yine başvurdum. Tabiki bunu tüm taraftara yükleyemem, belirli kişiler organize ediyor" dedi.

SAMSUNSPOR İYİ OLSUN

Samsunspor'un her zaman iyi olmasını istediğini söyleyen Tutu, şöyle bitirdi: "Benli veya bensiz önemli olan Samsunspor'un iyi olmasıdır. 3 yıldan bu yana emek harcıyoruz. Kulübü bir noktaya getirdik. Tabiki bazı şeyler sportif başarının gelmesiyle daha kolay anlatılabiliyor. Sportif anlamda sıkıntılar yaşadığımız için her şey gündeme geldi. Sportif sorunlar da çözülecek. Bu kadro ile play-off oynanabileceğine inanıyorum. Yabancılarımız istediğimiz katkıyı verse, bugün başka şeyler konuşurduk."