Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılan çalışmalar, devam eden ve planlanan projeler hakkında Alparslan Türkeş Parkı salonunda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Toplantıya, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Vatansever, Hüseyin Çamaş, belediye birim müdürleri ile gazete, dergi, radyo ve internet haber sitelerinin temsilcileri katıldı.

HEDEFE ULAŞILACAK

Toplantıda konuşan Başkan Şahin, "Baframızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterdiği Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı olan 2023'e hazırlıyoruz. Bu hedeflere 'Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz' anlayışı ile ulaşacağız. Bu anlayışla hareket ediyoruz' dedi.

ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Başkan Şahin, ilçede ortak akıl ile 5 ana hedef belirlediklerini belirterek, "Bunlar tarım, sanayi, eğitim, turizm ve kentleşmedir. 2023 yılında Bafra olarak karma ve medikal organize sanayi bölgesini tamamlayarak sanayi, yeni sebze ve meyve toptancı hali, Sera OSB ve Tarım Tekno Parkı ile tarım, Bafra Kızılırmak Üniversitesi ile üniversite, turizm alt yapısını tamamlayarak turizm şehri olacağız. Sosyal donatılarımız, Kızılırmak sedde projesi, ulaşım, yeni oto gar, kültür merkezi, BAKDEM, Kent ormanları ve yeni yeşil alanları ile kentleşme hedefine tamamen ulaşmış bir şehir haline geleceğiz. Bu konularda önemli adımlar attık. Atmaya da devam ediyoruz' diye konuştu.

Ümit CEYLAN