Muhtarlar ile gruplar halinde istişare ve değerlendirme toplantıları yapan Başkan Sarıcaoğlu, merkez mahallesi muhtarları ile bir araya geldi. Göreve geldiği günden bu yana mahallelerde yapılan çalışmaları sunum eşliğinde muhtarlara anlatan Başkan Sarıcaoğlu, 2018'deki yol haritasını da muhtarların görüşlerini alarak belirledi.

'Taleplerinizi eksiksiz yerine getiriyoruz'
Zaman zaman muhtarlar ile yapılan toplantılar da alınan istişare ve değerlendirme notları doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Sarıcaoğlu, 'Bir önceki toplantımızda sizlerin mahallelerinizde yaşadığınız sorunları not aldık ve bu raporlara istinaden çalışmalarımıza yön verdik. Şimdi ise bu çalışmaların sonuçlarını görsel sunum eşliğinde her birlikte göreceğiz. Bundan sonraki hedefimiz ise 2018'de mahallelerimize neler yapabiliriz bunun analizini yapacağız. Hizmetlerimizi büyük bir titizlik içerisinde yürütmeye gayret ediyoruz. Bu heyecan ve azmimiz Kavak'ta hiçbir sorun kalmayana dek devam edecek' dedi.

'Halk buluşmaları aralıksız devam edecek'
Sarıcaoğlu açıklamasını şöyle tamamladı: 'Yerel buluşmalar kapsamında siz değerli vatandaşlarımız ile toplantılarımız aralıksız devam edecek. Gruplar halinde muhtarlarımız ile yaptığımız görüşmelerimizin ardından vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile istişare ve değerlendirme toplantıları yapacağız. İlçemizin kısa zamanda gelişerek büyümesine en büyük etken, kanaat önderlerimiz ile yaptığımız istişare ve değerlendirme toplantılarına verdiğimiz önemdir.'

Kavak’ta halk buluşmaları