BAL Ligi 3'üncü grupta 25 puanla lider Iğdır Aras Spor'un 1 puan gerisinde bulunan Kars 36 Spor geldiği Marmaris'te çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz, nezaretinde antrenmanlarını sürdüren Yeşil Beyazlı ekipte hedef ikinci yarı karşılaşmaları sonucunda gruptan şampiyon çıkmak.
Marmaris'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz, 'Biz ilk devre itibariyle ligi bitirip, ikinci devre hazırlıklarına Marmaris'te başladık. Biz Kars 36 Spor olarak hem Ziraat Türkiye Kupası'nda, hem de Ligde belirli aşamalara geldik. Son 5'inci turdan sonra Ziraat Kupası'nı bıraktık. Lige yöneldik. İkinci devre hazırlıklarını burada tamamlayıp, ciddi anlamda lige giriş yapmak istiyoruz. Hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda burada yapacağımız kamp bizim için çok önemli. Burada yapacağımız kamp sonuçta bize lig sonuna taşıyacak fiziksel anlamda bir güce sahip olacağız' dedi.
Hazırlıklarını sabah ve akşam saatlerinde iki bölüm olarak sürdüren Kars 36 Spor sporcuların morallerinin yüksek olması dikkat çekti.

Kars 36 Spor ikinci yarı hazırlıkları için Marmaris’te