Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, sinemada şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelerek farklı bir etkinliğe de imza attı. Niksar merkez ile bağlı belde ve köylerde ikamet eden şehit aileleri ve gazilerin davet edildiği programda şehit aileleri ve gazi aileleri 'Ayla' filmini izledi. Gazi ve şehit aileleri filmin duygusal sahnelerinde gözyaşlarını tutamadı.
Kore Savaşı sırasında yaşanan kahraman Türk askeri ve Koreli küçük bir kızın gerçek hikayesinden uyarlanan 'Ayla' filmini izleyen aileler Kaymakam Kapankaya'nın bu ince davranışı ile büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Niksar Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Abdullah Lüleci, Kaymakam Kapankaya'nın nazik davranışından ötürü şehit ve gazi aileleri adına kendisine teşekkür etti.
Kaymakam Kapankaya, film sonrası gaziler ve şehit aileleri ile sohbet ederek, Türk milletinin ve Türk askerinin tarif edilemeyen insanlığını filmde paylaştıklarını ifade etti.
Her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını vurgulayan Kaymakam Kapankaya,'Şehit ailelerimizle sosyal günlerde önemli günlerde sürekli biraraya geliyoruz. Bu anlamlı filme de hep birlikte gidelim, hem beraber vakit geçirelim hem şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz güzel vakit geçirsinler istedik. O düşünceyle böyle bir organizasyon yaptık' dedi.

Niksar’da şehit ve gazi yakınları ’Ayla’ filmini izledi