Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, vatandaşlar ve muhtarlarla biraraya gelmeye devam ediyor. İlçenin çeşitli yerlerinde istişare ve değerlendirme toplantıları yapan Başkan Sarıcaoğlu, muhtarlarla 2018 yılının yol haritasını çıkardıklarını belirtti.

HEYECANLI VE AZİMLİYİZ

Bir önceki muhtarlar toplantısında yaşanan sorunları not aldıklarını ve bu raporlara istinaden çalışmalarına yön verdiklerini ifade eden Sarıcaoğlu "Şimdi de bu çalışmaların sonuçlarını görsel sunum eşliğinde hep birlikte göreceğiz. Bundan sonraki hedefimiz ise 2018'de yapacaklarımızı analiz edeceğiz. Hizmetlerimizi büyük bir titizlik içerisinde yürütmeye gayret ediyoruz. Bu heyecan ve azmimiz Kavak'ta hiçbir sorun kalmayana dek devam edecek' dedi.

İSTİŞAREYLE GELİŞİYORUZ

Başkan Sarıcaoğlu, yerel buluşmalar kapsamında vatandaşlarla toplantılarına da aralıksız devam edeceklerini belirterek, "Gruplar halinde muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerimizin ardından vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla istişare ve değerlendirme toplantıları yapacağız. İlçemizin kısa zamanda gelişerek büyümesine en büyük etken, kanaat önderlerimizle yaptığımız istişare ve değerlendirme toplantılarına verdiğimiz önemdir' ifadelerinde bulundu.