Samsun'da spor ve basın camiası içerisinde uzun yıllar yer alan, bir dönem Samsunspor taraftarlar grubu başkanlığı ve aynı zamanda da alt yapı antrenörlüğü yapan Mehmet Soykan, halı saha maçı sırasında kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Mehmet Soykan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Samsun'da basın ve spor camiasının acı kaybı! Mehmet Soykan'ı kaybettik

Soykan, bugün Samsun Büyük Cami'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye AK Parti Samsun Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç ve Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, MHP İl Başkanı Taner Tekin, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda taraftar grubu katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Soykan'ın cenazesi, memleketi Çarşamba ilçesi Dikbıyık Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.