Gaziantep'te okul bahçesinde oynarken pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan 5 çocuk taburcu edildi. Çocuklar, okulda oyun oynadıklarını sırada silah sesi duyduklarını ve vücutlarında ağrı hissettikten söyledi.
Olayda göğsünden ve kolundan yaralanan 13 yaşındaki H.D. okul bahçesinde top oynadıkları sırada yaralandığını belirterek, 'Okulda maç oynarken birden göğsümde bir ağrı hissettim. Eve annemin yanına geldim göğsüm kanıyordu. Göğsümden saçmalar çıktı' dedi.
H.D.'nin annesi Güllü D. ise 'Oğlum göğsün ağrıyor diye geldi açtık baktık kan geliyor. Hemen hastaneye götürdük. Ben çocuğuma nerede oldu dedim okulun içinde top oynarken oldu dedi' şeklinde konuştu.
Elinden yaralanan H.H. de, 'Okul bahçesinde maç oynuyorduk. Birden silah patladı suratıma geldi. hastaneye gittim' ifadelerini kullandı. Karnından ve ayağından yaralanan 14 yaşındaki Eren Öztekin ise, '8 kişi top oynuyorduk. Birden silah sesi geldi ve yaralandım' şeklinde konuştu.
A.K.U. da elinden yaralandığını belirterek, 'Okul bahçesinde diğer arkadaşlarım top oynuyordu. Bir den silah sesi geldi ve elimde acı hissettim. Teyzemle yengem beni hastaneye götürdü' sözlerini kullandı.
Bacağından yaralanan Z.D. de kardeşini okuldan almaya gittiğini belirterek, 'Okula kardeşimi almaya gittim. Orada silah sıkıldı bacağıma değdi. Kimin ateş ettiğini görmedim. Bacağımdan kan gelince yaralandığımı fark ettim' diye konuştu.

Okul bahçesinde oynarken vurularak yaralanan çocuklar o anları anlattı