Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi'nde cumartesi günü saat 19.00 sıralarında bir asansör firmasının bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, firma sahibi Bekir Gümüş, işyerini kapatmaya hazırlandığı sırada başında kask bulunan 2 kişi geldi. Önce işyerinin elektrik şalterini kapatan 2 kişi, daha sonra Bekir Gümüş'ün ağzını kapatıp ellerini kelepçeledi. Ardından arka taraftaki mutfak bölümüne götürülen Gümüş, kasklı iki kişi tarafından demir çubukla feci şekilde dövüldü. Gümüş'ün cüzdanını ve cep telefonunu çalan kimliği belirsiz iki kişi, kasadaki 30 bin TL'yi aldı. Şahıslar işyerindeki güvenlik kamera kayıtlarının bulunduğu kayıt cihazını da alıp, işyerinden ayrıldı. Başına ve vücuduna aldığı darbelerle ağır yaralanan Gümüş, yerde sürünerek işyerinin dışına çıkıp, komşularından yardım istedi.

Biri eski 2 çalışan gözaltına alındı
Gümüş'ün yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri gönderildi. Gümüş, ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri işyerinde de parmak izi araştırması yaparken, çevredeki diğer işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını da inceledi. Soruşturma kapsamında Gümüş'ü darp ve gasp ettiği gerekçesiyle işyerinin ön muhasebesine bakan çalışanı ile eski çalışanı gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan iki şüpheli H.G ve M.Ü. adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili şaşkın olduklarını belirten asansör firması ortağı Serkan Demirtaş, ortağını çalışanlarının bu hale koymasına üzüldüklerini belirterek 'Ortağım Bekir Gümüş cumartesi günü herkes çıktıktan sonra, başında kasklı olarak içeri giren şahısların, elemanlar malzeme unuttu sanıp, ilgilenmemiş, daha sonra o kişi kendisini vurmaya başlayınca durumu fark etmiş. Kendisini dövmüşler, kelepçeleyip, mutfağa çay ocağına götürmüşler dövmeye devam etmişler. Anahtarı alıp kasadaki parayı da almışlar. Güvenlik kamerasının kayıt cihazını da almışlar. Polislerden aldığımız bilgiye göre ön muhasebe elemanımız ve eski elemanımız şüpheli olarak yakalanmış, şaşkınız' dedi.

Başlarında kaskla gelip iş yeri sahibini öldüresiye dövdüler