Türk Hava Yolları Genel Müdürlük VIP toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Genel Müdür Yardımcısı Akif Konar katıldı. Törende konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi,' THY personelinin fedakarca çalışmalarıyla bu günlere geldik' dedi.
2018 yılına şimdiden hazırlık yapmalıyız
2018 yılının daha iyi geçeceğini söyleyen Bilal Ekşi, 'Atatürk Havalimanı'nda ve tüm networkta önümüzdeki yıl daha fazla yolcuyla muhatap olacağız bunun için hazırlık yapmamız gerekiyor daha güçlü daha verimli şekilde onları karşılamamız gerekiyor. Yolcu sayımız 2018'de daha fazla olacak rakamlar onu gösteriyor. Bu sebepten sebepten dolayı bizim de hazırlıklı olmamız lazım. Yer İşletme Başkanlığı olarak öncelikle zamanında kalkışa ve yolcu karşılamaya önem vermemiz yolcularımıza Türk misafirperverliğini göstermemiz gerekiyor. Evinize gelen misafire nasıl davranıyorsanız yolcularımıza da öyle davranmanızı bekliyorum. 2018 daha iyi geçecek ama her zamanki gibi sizlerin gayretiyle olacak yer işletme olarak sizlerin yapacağına inanıyorum. Geçmişte gösterdiğiniz gayreti bugün de göstereceğinize inanıyorum 10 ve 20 yılını dolduran arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlerin gayreti ile bu günlere geldik.' dedi
Törenin ardından THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 10'uncu ve 20'nci yılını dolduran 116 personele pasta keserek, fotoğraf çektirdi.

THY’den personele altın rozet