Başkan Şahin, 'Bafra'mızda 9 yılda 30 yılda yapılandan daha fazla asfalt, kaldırım, beton yol ve hizmet yapmak nasip oldu. Bafra'mızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterdiği Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı olan 2023 yılına hazırlıyoruz. Bu hedeflere 'Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz' anlayışı ile ulaşacağız. Bu anlayışla hareket ediyoruz.' dedi.

BAFRA'YI 2023'E HAZIRLIYORUZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: ' Bafra'mızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterdiği Cumhuriyetimizin 100.kuruluş yılı olan 2023 yılına hazırlamaktayız. 2023 yılında Bafra olarak Karma ve medikal Organize sanayi bölgesini tamamlayarak sanayi, Yeni sebze ve meyve toptancı hali, Sera OSB ve Tarım Tekno Parkı ile tarım, Bafra Kızılırmak Üniversitesi ile üniversite, turizm alt yapısını tamamlayarak Turizm şehri olacağız. Sosyal donatılarımız, Kızılırmak sedde projesi, ulaşım, yeni oto gar, kültür merkezi, BAKDEM, Kent ormanları ve yeni yeşil alanları ile kentleşme hedefine tamamen ulaşmış bir şehir haline geleceğiz. : Bu konularda önemli adımlar attık. Atmaya da devam ediyoruz

9 YENİ PROJE VE HİZMET HAYATA GEÇİYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yeni projeler hakkında ise şunları söyledi. Yeni projelerimize başladık. Bilgi ve teknoloji evi, Bay ve Bayan yaşlılarımız için dinlenme lokali, Kent Ormanı, Engelliler koordinasyon merkezi ve engelli ulaşım aracı, Meslek edindirme kursları, Turizm Enformasyon Ofisi, Kırsal Kalkınma Merkezi, Sanat Kursları, BAKDEM, Bayanlar için sağlıklı yaşam etkinlikleri gibi proje ve hizmetlerimizi hayata geçirmeye başladık.

Ümit CEYLAN