Vize Devlet hastanesi yemekhanesinde, önümüzdeki günlerde başka bir göreve atanacak Başhekim Dr. Muhammed Öztürk için veda yemeği düzenlendi. Yemeğe hastane personeli ve doktorlar katıldı.
Hastane çalışanlarıyla birlikte düzenlenen veda etkinliğinde konuşan Dr. Muhammed Öztürk 'Yöneticilik bir bayrak yarışı gibidir, önemli olan bu bayrak yarışında bize verilen görevleri layıkıyla yerine getirerek, bayrağı bizden sonrakine elimizden düşürmeden tertemiz teslim edebilmektir. Devletimizin verdiği her görev bizim için kutsaldır. Her yerde, her koşulda görev yapmak bizim için onurdur' dedi.
Vize Devlet Hastanesi çalışanları ise, 'Bizlere yaptığımız işi sevdiren, yapılan iş ne olursa olsun ona tutkuyla bağlanmayı ve onu angarya görmeden severek yapmayı örnek olarak öğreten koltuğunda sürekli oturup, etrafı izlemek yerine, çalışanlara takıldıkları noktalarda yardım eden, yol gösteren, en yoğun zamanlarında bile bizleri dinleyen, sıkıntılarımızı elinden geldiğince çözmeye çalışan, yapmak istediğimiz işlerde bizleri cesaretlendiren, ıhlamur kokulu Vize'mize beş yıldır elinden gelen her türlü imkanı kullanarak canla başla hizmet eden değerli Başhekimimiz Dr. Muhammed Öztürk' e teşekkürü bir borç biliyoruz' ifadesini kullandılar.
Dr. Muhammed Öztürk, düzenlenen programın ardından hastane personeliyle tek tek vedalaştı.

Başhekim Öztürk’e veda etkinliği