Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, beraberindeki İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve AK Parti İl Teşkilatı ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Bafra'da inşa ettiği ikinci köprü olan 'Fener-Koşu Köprüsü'nü gezdi.

Sözümüzü tuttuk
'Kızılırmak'ın iki yakasını biz bir araya getireceğiz, diyerek yola çıkmış ve Türbe-Kalaycılı Köprüsü'nü yapmıştık' diyen Başkan Yılmaz, 'Türbe -Kaylaycılı Köprümüz Kızılırmakımızın gerdanlığı oldu. O gün köprümüzün açılışı sırasında ilçemiz için ikinci bir köprüye daha ihtiyaç var. 2017'nin sonuna doğru bir köprü daha yapacağız demiştik. İşte yine sözümüzü tuttuk. Allah'a şükür hizmeti Samsun'un her metrekaresine götürüyoruz. Samsun'un sorunlarının çözüldüğünü görmek bizleri de mutlu ediyor. İlçemizdeki ikinci köprü de artık bitmiş durumda. Yapılan bu köprüler ile Baframızın katma değeri misli misli arttı' açıklamasını yaptı.

Masraf düşecek, üreticinin yüzü gülecek
Koşu ve Fener Mahalleri arasına yapılan 11 ayaklı köprünün 2.5 milyon lira maliyetli olduğunu belirten Yılmaz, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Bafra üreticisinin büyük oranda rahatlayacağını yol masraflarının düşeceğini söyledi. AK Parti İl Teşkilatı ve ilçe başkanlarının da büyük beğenisini kazanan köprü incelemesi sonrası Başkan Yılmaz ve beraberindekiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek Sinop kongresi için yola çıktı.

Bafra’nın ikinci köprüsü de bitti