AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı. Köktaş, mesajda "2017 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün hemşehrilerimizle paylaşıyor, 2018 yılının bütün insanlık için huzur, barış, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. Bu yıl da ülke olarak, milletçe birbirimize kenetlenerek, yolumuza, hedeflerimize emin adımlarla devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, inanıyorum ki, ülkemizin hukukuna, kardeşliğimize ve demokrasimize yönelebilecek her türlü tehdit bertaraf olmaya mahkum olacaktır" ifadelerini kullandı.

DAİMA HİZMET ANLAYIŞI

Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın liderliğinde, Başbakan Binali Yıldırım'ın vizyonuyla hareket ederek, üstlendikleri görevi yine en iyi şekilde yapacaklarını ifade eden Köktaş, "Bundan önceki yıllarda olduğu gibi ülkemiz ve milletimiz adına daima hizmet anlayışı ile Türkiye'nin gelişimi, toplumun kalkınması ve cumhuriyetimizin 100. yılı için koyduğumuz hedeflere ulaşmada gerekli her türlü gayret ve kararlılığı göstermeye devam edecek. Her zaman olduğu gibi 2018'i de üreterek, çalışarak en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

HUZURUMUZU BOZAMAYACAKLAR

Köktaş, demokratik istikrarı koruyacaklarını belirttiği mesajda, "Huzurumuzu, kardeşliğimizi asla kimse bozamayacak. Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine asla halel getirmeyeceğiz, her zaman sahip çıkacağız. Bu duygularla bir kez daha 2018 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.