Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında barış, huzur ve kardeşlik vurgusuna dikkati çekti.

TÜRKİYE'NİN YILI OLSUN

Türkiye'nin ve içinde bulunduğu coğrafyanın zor günlerden geçtiğini belirten Başkan Murzioğlu, 'Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha bitirip umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla daha giriyoruz. Gerek ülkemizde, gerek dünyada bu 365 günde acı tatlı çok şey yaşandı. Dünyada ekonomi, hukuk, teknoloji, insan hakları başta olmak üzere uygarlığın her alanında büyük bir yarış var. Bize yakışan da bu yarışta zirveye oynamaktır. Artık yeni yılın heyecanı içindeyiz. 2018 yılı sevinçlerin, güzelliklerin ve büyüyen Türkiye'nin yılı olsun. Türkiye'nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2018 yılında da aynı kararlılıkla devam edeceğimize ve istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin kat kat artarak yeni başarılarla taçlanacağına inancımız sonsuz' diye konuştu.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ

Yeni yıla girerken, genç Türkiye'mizin daha güçlü bir ekonomiye, daha yüksek bir refah ve dayanışma düzeyine ulaşacağına ve aynı doğrultuda Samsun'un da ilerleyeceğine inancının sonsuz olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, 'Sorunlarımız olduğu gibi, büyük umutlarımız ve hedeflerimiz var. Olumsuzluklar, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı engellemeyecektir. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Samsun'u hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar ilkesini, kendine misyon edinmiş Odamız, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada kentimiz için yeni projeler üretmeye devam edecektir. Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsun'un kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz. Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede ilimiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik. Aynı heyecan ve düşüncelerle 2018'in birbirimizi daha fazla anlayabildiğimiz, daha çok sevebildiğimiz, hoşgörüyle ve başarılarla dolu olmasını arzu ediyor, Samsun iş dünyası adına herkese sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum' dedi.