Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2017-2018 sezonu 12. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile evinde karşılaşan Canik Belediyespor rakibine 76-70'lik skorla mağlup olarak Türkiye Kupası'na katılma şansını zora soktu. Canik Hasan Doğan Spor Kompleksi Mehmet Can Öztürk Spor Salonu'nda oynanan maça ev sahibi ekip Canik Belediyespor istediği gibi başlayamadı, ilk periyodu 20-17 geride tamamladı. İkinci periyotta da istediği sayıları üretemeyen Mavi-Beyazlılar soyunma odasına 42-30 geride gitti. Üçüncü çeyrekte rakibiyle başa baş bir mücadele sergileyen Canik Belediye, aradaki sayı farkını 6'ya düşürdü (51-57). Maçın son periyodunda rakibin sayılarına engel olamayan Canik Belediyespor sahadan 76-70 mağlup ayrıldı.

BAŞKAN KAHROLDU...

Mersin Büyükşehir Belediye maçını son periyoduna kadar izleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, alınan kötü sonuçtan dolayı adeta kahroldu.

DUYGULANDIRAN PANKART...

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Mehmet Soykan unutulmadı. Şehzadeler Taraftarlar Grubu maçta 'Seni Unutmayacağız Mehmet Soykan' yazılı pankart açarak arkadaşlarını bir kez daha andı.

Salim YILDIZ