Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erhan ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "2018 yılında da MHP ülkemiz, soydaşlarımız ve Müslümanlar için elini taşın altına koymaktan çekinmeyecektir" diye konuştu.

ZOR BİR YIL OLDU

Usta, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda, 2017 yılının hem içeride hem dışarıda mücadelelerle geçtiğini ve zor bir yıl olduğunu belirtti.
Vatana yönelik hain emellerin yerli ve yabancı işbirlikçileri sayesinde alenen ortaya çıktığı bir yılın geride bırakıldığını vurgulayan Usta, "Terörle mücadele esnasında şehitler verdik, gazilerimiz oldu. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

ANALİTİK DÜŞÜNÜLMELİ

Ekonomiyle ilgili gelişmelere de değinen Usta, şu ifadelere yer verdi: "2017 yılına yüzde 8,6 enflasyon ile başlamıştık, 2018'e yüzde 13 enflasyon ile giriyoruz. Beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimleri ve kredi garanti fonu kefaletleri ile ekonomimin çarkları hızlanmış olsa da 2018 bütün zorlukları ile bizleri bekliyor. Ekonomi yönetimi kapsamında bulunan bütün kurum ve kuruluşların 2018'de zorluklara ciddiyetle yaklaşarak, analitik çözümler geliştirmeleri gerekiyor. Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor, 2018'in barışa, birliğe, beraberliğe, dostluğa, kaynaşmaya ve huzura vesile olmasını diliyorum."