Türk Hava Yolları (THY), her yılbaşında düzenlediği etkinlikle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde iki yolcusuna gidiş dönüş yurtdışı bileti hediye etti. Yeni yılın şanslı yolcuları olan Kim Irona ile Mustafa Kızılyer'e biletlerini Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi verdi.
Türk Hava Yollarının 2017 yılındaki son yolcusu olarak hediye bilet kazanan Kim Irona , 'Çok mutlu oldum. Hiç beklemiyordum. Bu hediye biletleri yine Pekin-İstanbul uçuşunda kullanacağım' dedi.
2018 yılının ilk yolcusu olarak Türk Hava Yollarından hediye bilet kazanan Mustafa Kızılyer ise, 'Japonya'ya gideceğim. Japonya'da yaşıyorum. Oradaki tüm akrabalarımda Türk Hava Yollarını tercih etmekte. Türk Hava Yolları ile gurur duyuyoruz. Allah'ım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin' diye konuştu.
Ödül bilet kazanan iki yolcuya biletlerini veren Ekşi, '2017 Allah'a şükürler olsun çok iyi geçti. Türk Hava Yolları yüzde dokuzun üstünde bir büyüme gerçekleştirdi. Finansal olarak da rekor bir sonuçla kapatacağız. 2018'de daha büyük ümitlerle giriyoruz. Şu anki bütün rakamlar 2018'in 2017'den daha iyi geçeceğini gösteriyor. Bu bizim belki bu havalimanındaki son yılbaşı kutlamamız. Biliyorsunuz 2018'in Ekim ayında yeni havalimanına geçeceğiz. Yeni havalimanı büyük heyecan oluşturuyor tabi bizim için. Çünkü büyük imkanlar sağlayacak Türk Hava Yollarına. Bu havalimanı çok güzel hizmetlerde bulundu. İnşallah yeni havalimanımız çok büyük imkanlarla Türk Sivil Havacılığının önünü açacaktır' şeklinde konuştu.
2019'u büyük bir aşkla şevkle bekliyoruz
3. Havalimanında THY'nin atılıma geçeceğini söyleyen Ekşi, '2019'u büyük bir aşkla şevkle bekliyoruz. İnşallah 2019 Türk Hava Yollarının atılım yılı haline gelecektir. 3. Havalimanında bizim için en büyük yenilik kapasite problemi olmayacak. Yolcumuzun istediği saatte seferlerimizi koyacağız. Daha çok dijitalleşen bir terminal ile karşı karşıya kalacağız. Yolcumuza dijital deneyimleri sunuyor halde olacağız. Longe'larımızı buradan daha iyi bir şekilde planlıyoruz. Orada en uygun yerler Türk Hava Yollarına tahsis edilmiş olacak' ifadelerini kullandı.
Şanslı yolcular, kazandıkları biletleri, 2018'de THY'nin uçtuğu herhangi bir hatta istedikleri zaman diliminde kullanabilecek.

2017’nin son yolcusu ile 2018’in ilk yolcusuna THY’den bilet jesti