EBRU GÜNDEŞ

Ebru Gündeş de 2018'i Kıbrıs'ta karşılayanlar arasındaydı. Cratos Premium Hotel'de sahneye çıkan sanatçıyı 1300 kişi izledi. Ebru Gündeş, sahne performansı kadar Oscar De La Renta imzalı mavi elbisesiyle de beğeni topladı.

BÜLENT ERSOY

Bülent Ersoy, yılbaşı gecesi Antalya Royal Seginus Hotel'deydi. 2.5 saat sahnede kalan Ersoy, Nur Yerlitaş imzalı altın işlemeli kostümüyle dikkat çekti. Sanatçı, bir muhabirin 'Yılbaşının en göz alıcı ismi olacaksınız' yorumuna gülerek 'Ve en pahalı. Ayak ucumdan gözkapaklarıma kadar altın oldum' diye karşılık verdi.

BETÜL DEMİR

Yeni yıla Merter Hurry Inn Hotel'de giren Betül Demir, 'Yeni yıldan aşk diliyordum ama öncesinde geldi' diyerek yeni bir aşka yelken açtığını ima etti.

MURAT BOZ VE GÜLŞEN

Murat Boz ve Gülşen, yeni yıl akşamı Girne'deki Les Ambassadeurs Hotel'in sahnesinde buluştu. İkili, yeni yıl için geri sayımın bitmesinin hemen ardından beraber 'İltimas' şarkısını seslendirdi. İkiliyi izleyenler arasında Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver de vardı.

EBRU YAŞAR

Ebru Yaşar, Afyon'daki May Thermal Resort Hotel'de düzenlenen yeni yıl galasına şarkılarıyla renk kattı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ebru Yaşar, 'Geçen sene hamileydim, o yüzden programım yoktu. Bu sene sahnedeyim, bebeklerim ve eşim evde' diye konuştu.

GÜLBEN ERGEN

Gülben Ergen, önceki gece Kıbrıs'taki Arkın Palm Beach Otel'deydi. Sagaza Madrid imzalı elbisesiyle sahneye çıkan Gülben Ergen, 'Yeni yıl terörden uzak, kadınların istismar edilmediği, huzur dolu bir yıl olsun' dedi.

TARKAN

Tarkan, 31 Aralık gecesi Kıbrıs Elexus Hotel'de sahneye çıktı. Eşi Pınar Tevetoğlu da ünlü sanatçıyı izleyenler arasındaydı, ancak görüntü vermemek için gece boyunca objektiflerden kaçtı.

FUNDA ARAR

Funda Arar, yılbaşı gecesi Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'deydi. Funda Arar, sevenlerinin karşısına Tuvana Büyükçınar imzalı bir elbiseyle çıktı.

HANDE YENER

Hande Yener'in sahneye çıktığı Pullman Otel'de izdiham yaşandı. 2 bin 800 kişilik salona 4 bin kişi girdi.Sanatçı, izdihama rağmen sorun çıkmadan geceyi noktalamayı başardı

ÜÇÜ BİR ARADA

Cengiz Kurtoğlu, Zara ve Kutsi yeni yıla Yeşilköy'deki WOW Hotel'de 'merhaba' dedi. Üç sanatçı, izlemeye gelen yaklaşık 1600 kişiye şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

KAYNAK:POSTA