Spora ve sporcuya verdiği önemi gerek projeleri gerekse maddi-manevi yardımları ile her fırsatta destekleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçe sınırları içinde bulunan 8 ayrı spor kompleksinde görev alan sağlık görevlilerinin her birine tam teşekküllü ilk yardım seti hediye etti.
Gelecek vadeden birçok sporcunun yetiştiği Eyüpsultan spor komplekslerinde ilk yardım malzemelerinin eksikliğinden kaynaklı olarak maçlarda sakatlık ve yaralanmaların yaşanmasının üzerine bu alanlardaki eksikliği ilgili birimlere ileten ve malzeme talebinde bulunan Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Metin Çırpan, 3 hafta gibi kısa bir süre içerisinde bu sorunun çözülmesinden dolayı Başkan Remzi Aydın'a teşekkür etti.
Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Metin Çırpan hediyelerin takdimi esnasında şunları söyledi; ''Böyle bir yardımı yapan ilk belediye Eyüpsultan Belediyesi. Böyle bir hediyenin yanı sıra her müsabakamızda araç ve kumanya desteğini de esirgemeyen, maddi-manevi her anımızda yanımızda olan Başkanımıza teşekkür ederiz.''

'Çocuklarımız daha güvenli spor yapabilecek'
Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Makamında 8 sağlık personeline hediyelerini takdim eden Başkan Remzi Aydın, çalışmalarından dolayı hem sağlık personellerine hem de Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Metin Çırpan'a spor alanındaki çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti.
Hediyelerini Başkan Remzi Aydın'ın elinden alan sağlık personelleri bu hediyeler ile birlikte ihtiyaç duydukları acil müdahale imkanını kendilerine veren Başkan Remzi Aydın'a teşekkür ederek artık sporcu çocuklarımız daha güvenli spor yapabileceğini ifade etti.
Başkan Remiz Aydın ile bir süre sohbet eden Metin Çırpan, yardımcıları ve sağlık personelleri de hediyelerini verdi.

Başkan Remzi Aydın’dan sağlık personeline tam teşekküllü ilk yardım seti