29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda başlatılan, bu yıl 32 kurumun katıldığı ve 99 maçın oynandığı turnuvanın final karşılaşmaları, Koray Aydın Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Turnuvanın 3'üncülük maçında Gümrük Müdürlüğü ile Tarım İl Müdürlüğü karşı karşıya gelirken, final maçı ise Adliye ve Toros Devlet Hastanesi arasında oynandı. Toros Devlet Hastanesi, normal süresi 4-4 skorla biten müsabakanın sonucunda penaltılarla birinciliği elde ederek şampiyon olurken, Adliye ikinci ve Gümrük Müdürlüğü ise üçüncü oldu.
Maçların ardından Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kurumlara kupalarını verdi. Burada konuşan Tuna, 32 kurumun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın çok zevkli geçtiğini belirterek, 'Kurumlar, insanlarımıza hizmet veren yapılar. Bu yapılarda çalışan insanlarımızın da tanışıp, kaynaşması ve samimi olmaları kurumların arasındaki diyalogların artmasına ve dolayısıyla insanların da doğru hizmet almalarına vesile olur diye 11 yıldır böyle bir turnuva düzenliyoruz. Bu turnuvaya katılan tüm kurum takımlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefte şampiyon olmak vardır ama bu turnuvada dostluk kazandı. Hakemlik noktasında da bu turnuvada görev alan arkadaşlarımız ellerinden geldiğince mücadele ettiler. Hakemlerimize de teşekkür ediyorum. Bu toprakları kanlarıyla, canlarıyla vatan yapan başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Allah bu millete bir daha kurtuluş mücadelesi verdirmesin' dedi.
Konuşmaların ardından takımlara kupaları ve hediyeleri verildi. Ayrıca turnuvada gol kralı, en iyi kaleci, en iyi kenar yöneticisi, en iyi kaptan, en centilmen oyuncu, en centilmen takım, yürütme kurulu özel ve yürütme kurulu onur ödülleri de protokol üyeleri tarafından verildi.

Kurtuluş kupası, sahibini buldu