Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, muhtar toplantılarına devam ediyor. İlçedeki mahalle muhtarlarıyla dönem dönem bir araya geldiklerini aktaran Başkan Sarıcaoğlu, 2018 yılında da çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ve bunları yaparken, muhtarlarla istişare içerisinde olacaklarını kaydetti.

EKİPLERİMİZ 24 SAAT TEYAKKUZDA

2017 yılında çok ciddi yatırımlar yaptıklarını dile getiren Başkan Sarıcaoğlu, çalışmaların üzerine koyarak yola devam ettiklerini belirtti. Sarıcaoğlu, 'Bugün burada siz değerli muhtarlarımız ile toplanma amacımız bu zamana kadar mahallelerimizde yapılan çalışmaları sunum eşliğinde görmek ve bundan sonra neler yapabiliriz noktasında konuşmak. Sizler mahallelerinizde bizleri temsil ediyorsunuz. Yapılan tüm çalışmalarda bizlerin olduğu kadar sizlerin de emekleri var. Kavak Belediyesi olarak kış hazırlıklarımızı da tamamladık. Ekiplerimiz vardiya sistemine göre 24 saat teyakkuzda olacak. Buzlanmaya karşı tuz stokumuzu da yaptık. Bu kış ilçemizde ve kırsal mahallelerimizde herhangi bir sorun olmayacak' diye konuştuk.

BERABER OLALIM

Kavak'ı birlikte yönettiklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: 'İlçemizi hep birlikte yönetiyoruz ve yönetmeye de devam edeceğiz. Konu Kavak ve Kavak'a hizmet olunca hep beraber olalım. Dayanışmamız ve beraberliğimiz daim olsun.'