BAŞKAN TOK'A TEŞEKKÜR

Avrupa Gençler Boks Şampiyonası'nda ikincilik madalyası kazanan İlkadım Belediyespor'un milli sporcusu Berat Acar sevincini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile paylaştı. İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası'nda Berat'ı karşılayan Başkan Erdoğan Tok milli sporcuya, 'Seninle gurur diyoruz' dedi. Şampiyona boyunca başta ailem olmak üzere herkesin duasını aldığını belirten Berat, "Benim bu başarıyı elde etmem de en büyük pay İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un desteğidir. Başkanımızın benim dışında birçok sporcuya da verdiği desteği biliyorum. Allah razı olsun'dedi.

GURURUMUZ OLDUN

Ziyarette Berat Acar'ın elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Milli Sporcu Berat Acar'ı ve ailesini tebrik etti. Ülkenin adını Avrupa'da başarı ile duyuran bir evladın yetiştiren Acar ailesini kutlayan Başkan Tok, ' Spora yaptığımız yatırımlar ve verdiğimiz destekler genç sporcularımızca hiçbir zaman karşılıksız kalmadı. Son olarak da Berat
evladımız, bizim gururumuz oldu. Belediyemizin Mete Adanır Spor Salonunda Berat gibi binlerce gencimizi sporla taşıyoruz"dedi.