Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'nda (SMSO) yaklaşan seçimin heyecanı yaşanıyor. Başkan Adayı Eyüp Aydın, seçimin sadece başkan seçmek için değil, yeni bir hizmet anlayışını ve geleceğe atılacak sağlam adımları da seçmek anlamına geldiğini dile getirdi.

EKSİKLİKLERİ TESPİT ETTİK

Aydın, artık değişim zamanının geldiğini ifade ederek, 'Bu süreç başladığı günden itibaren esnafımızla beraberiz. Her yaştan, her meslekten ve her gruptan esnafımızla bir araya geldik. Beraber yol haritamızı, yapacaklarımız ve hedeflerimizi belirledik. Ben değil, biz anlayışı ile neler yapacağımızı konuştuk. Eksiklerimizi tespit ettik. Beklentileri gördük. Böylesi büyük ve güçlü bir ailenin bir araya gelerek yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını açıkça görmüş olduk' şeklinde konuştu.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Hedeflerini, projelerini ve hayata geçirecekleri hizmetleri tek tek belirlediklerini dile getiren Aydın, 'Sanayi sitesi başta olmak üzere, Madeni Sanatkar Odası üyesi olan bütün esnafı yakından ilgilendiren çok önemli bir sürece giriyoruz. Bu süreci ancak tek yürek olmayı bir bilinç haline getirenler sonuca ulaştıracak. Esnafımız artık atıl, yerinde duran, aktif olmayan yapılara sıcak bakmıyor. Kendi geleceğini başkalarının iki dudağı arasına bırakmak istemiyor. Katılımcı olmak, söz sahibi olmak, yetki verdiklerinin ise kendilerini en güçlü şekilde temsil etmesini istiyor. Gün geleceğe birlikte yürüme günü. Biz istersek başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çünkü biz büyük ve güçlü bir aileyiz' ifadelerini kullandı.