Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin 14. haftasında bir diğer Manisa temsilcisi Alaşehir Belediyespor ile karşılaştı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yeni antrenörü Burhan Şaik Canbolat yetki belgesinin yetişmemesi nedeniyle maçı tribünden takip etti. Tarık Almış Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Özcan Nalbantlar, Bora Çaylan, Hakan Kadayıfçılar ve çok sayıda sporsever izledi.
Müsabakaya her iki ekip de kontrollü başladı. İlk setin ilerleyen dakikalarında yeşil-beyazlı Manisa ekibi oyuna ağırlığını koyarak ilk seti 25-14 önde bitirdi. Karşılamanın ikinci setinde de istekli oyununu sürdüren Manisa BBSK, bu seti de 25-15 önde tamamladı. İstekli oyununu üçüncü sette de sürdüren Manisa BBSK bu seti de 25-15 önde bitirdi. Rakibine oranla daha baskın bir oyun sergileyen ev sahibi Manisa BBSK Alaşehir Belediyespor'a set vermeyerek maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Salon: Tarık Almış Spor Salonu
Hakemler: Savaş Arslan, Osman Gövdeli
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Aybüke, Seden, Gülem, Duygu, Alvarez, Wilson, Aslı, Buse, Melis, Selin, Selen, Elif, Ece
Baş Antrenör: Erkal Can
Alaşehir Belediyespor: Buse, Ecem, Jocıc, Ayşin, Çağla, Sevim, Hazal, Berrak, Sevinç, Reyyan
Baş Antrenör: Umut Uysal
Setler:25-14, 25-15, 25-15

Manisa’nın Sultanları ikinci yarıya da iyi başladı